EBRU BOLAT
despre fonduri și competiții despre traiectoria unui underdog despre motivatia în sport despre Ebru Bolat despre regatta internationala Port Bourgas, Bulgaria 2023
despre fonduri și competiții

despre traiectoria unui underdog

despre motivatia în sport

despre Ebru Bolat

Salut! Mă numesc Ebru Bolat și practic yachting de performanță reprezentând România.

În trecut, am obținut titlul de campioană europeană la clasele Zoom8 și Optimist, precum și locul de vicecampionă mondială la Zoom8. Anul 2015 m-a adus pe locul 2 la Campionatul European Zoom8 și pe locul 5 la Campionatul Mondial. În 2016, am ocupat locul 6 la Campionatul European de Tineret la clasa 29er.

În prezent, mă bucur de titlul de campioană națională la clasa Ilca 6 la fete senioare, o clasă olimpică, și mă aflu în top 50 mondial.

Yachtingul nu este încă foarte popular în România, dar îmi propun să schimb acest aspect. Îmi doresc să inspir cât mai mulți români să descopere acest sport și să îl iubească așa cum îl iubesc eu.
Cu toate că fondurile sunt limitate, cred cu tărie că pot concura la nivel internațional și să calific România la următoarea ediție a Jocurilor Olimpice din 2024, de la Paris.

Lupta este strânsă, dar pasiunea și dedicarea mea pentru yachting sunt nesfârșite. Cu fiecare zi de antrenament și fiecare competiție, mă apropii mai mult de visul meu de a reprezenta țara la Jocurile Olimpice. Voi continua să lupt și să muncesc din greu pentru a face acest vis realitate, și sunt hotărâtă să arăt lumii cât de talentați suntem în yachting, noi România, la următoarea ediție a JO Paris 2024.

despre regatta internationala Port Bourgas, Bulgaria 2023